MAIB va oferi compensaţii persoanelor păgubite în urma furtului, iar cine va oferii informaţii vor primi recompensa de un milion de lei
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

MAIB va oferi compensaţii persoanelor păgubite în urma furtului, iar cine va oferii informaţii vor primi recompensa de un milion de lei

Consiliul băncii comerciale Moldova Agroindbank (MAIB), întrunit în regim de urgenţă, a luat decizia de a compensa fiecare client păgubit în urma incidentului din 6 iulie cu o sumă de până la 500 000 de lei.

Totodată, MAIB precizează, într-un comunicat de presă publicat marţi, 9 iulie, că va recompensa cu un milion de lei potenţialii informatori pentru furnizarea datelor care ar contribui la reţinerea infractorilor şi recuperarea bunurilor furate. Informaţiile pot fi furnizate la adresa [email protected] sau la numerele de telefon mobil +373 69268348 ori +373 68093777. 

„MAIB activează în regim normal, prestând întregul portofoliu de produse şi servicii bancare, onorându-şi în totalitate obligaţiunile faţă de clienţi”, menţionează banca.

Citeşte şi:

Păgubaşii nu ştiu dacă îşi vor mai recupera valorile furate de la MAIB

Păgubaşii în urma furtului de sâmbătă, s-au adunat ieri la sediul central al băncii „Moldova Agroindbank”. Oamenii vor sa afle soarta valorilor ce le aveau depuse în casetele băncii din Buiucani. 

Oamenii spun că păstrau în casetele de la bancă, banii munciţi de o viaţă.

Potrivit Inspectoratului General de Poliţie (IGP), au fost sustrase bunuri din 84 de casete individuale, având de suferit 31 de persoane. Suma prejudiciului este de aproape 30 de milioane de lei.
 

Jaf ca în filme. O bancă din Chişinău a fost furată noaptea trecută. Nu a lucrat niciun semnal, nicio alarmă, absolut nimic

Detalii despre jaful de la Agroindbank: Suma pagubelor se ridică la 30 de milioane lei

Poliţia vrea înăsprirea legislaţiei în ce priveşte securitatea băncilor

Similare
RECOMANDĂRI