La Chişinău se va desfăşura Forumul de afaceri dintre Republica Moldova şi Polonia
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

La Chişinău se va desfăşura Forumul de afaceri dintre Republica Moldova şi Polonia

Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova în cooperare cu Ambasada Poloniei la Chişinău vor organiza în luna noiembrie 2019, un form de afaceri cu participarea antreprenorilor din ambele state. Despre organizarea acestui eveniment, cât şi despre cooperarea dintre Republica Moldova şi Republica Polonă a discutat ieri Mihai Bîlba, vicepreşedintele CCI a RM şi Maciej Kowalczyk, viceconsul, Ambasada Republicii Polonia la Chişinău.

Mihai Bîlba a trecut în revistă evenimentele organizate de instituţia camerală, în deosebi a vorbit despre forumurile de afaceri, precum şi Misiunile Cumpărătorului desfăşurate în Polonia, Turcia, India, Italia, etc.

Totodată, Maciej Kowalczyk a declarat că ţara sa este interesată de comerţul cu Republica Moldova, de aceea pe 14 noiembrie, o delegaţie compusă din oficiali, antreprenori si reprezentanţi ai mass-media vor veni la Chişinău pentru a participa la un forum de afaceri moldo- polonez.

Menţionăm că volumul comerţului exterior dintre Republica Moldova şi Polonia în anul 2018 a constituit  circa 300,780.91 mii dolari SUA.

Similare
RECOMANDĂRI