Kaufland nu renunţă la ideea de a veni pe piaţa din Republica Moldova
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Kaufland nu renunţă la ideea de a veni pe piaţa din Republica Moldova

Gigantul german Kaufland aniversează 50 de ani de la deschiderea primului său magazin din Europa, ocazie cu care compania a anunţat iarăşi că plănuieşte să se extindă în următorii ani în Republica Moldova şi în Australia.

"Astăzi, suntem unul dintre cei mai importanţi comercianţi cu amănuntul de pe piaţa europeană şi intenţionăm să ne extindem în Republica Moldova şi Australia", a declarat Patrick Kaudewitz, CEO al Kaufland, citat de mold-street.com.

Salariul minim brut oferit unui angajat în Moldova va fi de 7.500 de lei (439 de dolari/ 365 de euro), se precizează pe versiunea din Republica Moldova a site-ului său.

Anterior compania Kaufland a mai anunţat că intenţionează să construiască 15 magazine în Republica Moldova, un proiect estimat la 100 de milioane de euro şi care ar putea crea peste 1.000 de locuri de muncă. Primele ar urma să fie deschise abia în anul 2018. 

"Pentru început, strategia de dezvoltare include deschiderea a 6 magazine în Chişinău, capitala Republicii Moldova, oraş cu peste 700.000 de locuitori, centrul economic şi cultural al ţării. Deschiderea primului magazin este programată pentru anul 2018.

Similare