În noiembrie vor fi organizate 24 de cursuri, privind utilizarea sistemului MTender, pentru specialiştii în achiziţii publice din Chişinău
Sursa foto:mf.gov.md Vizualizari:

În noiembrie vor fi organizate 24 de cursuri, privind utilizarea sistemului MTender, pentru specialiştii în achiziţii publice din Chişinău

Instituţia publică „Centrul de Tehnologii Informaţionale în Finanţe” (CTIF) în decursul lunii noiembrie, va organiza 24 de cursuri de instruire privind utilizarea sistemului informaţional automatizat „Registrul de stat al achiziţiilor publice (MTender)” pentru autorităţile şi instituţiilor publice din mun. Chişinău ce participă la Programul de utilizare experimentală a acestui sistem. Graficul cursurilor pentru perioada 5 – 29 noiembrie 2018 poate fi accesat aici.

În acest interval, în fiecare zi de lucru vor avea loc câte două cursuri de instruire cu durata de trei ore: primul – cu începere de la ora 9.00 şi al doilea – de la ora 13.00. Instruirile se vor desfăşoară în incinta Ministerului Finanţelor pe adresa: mun. Chişinău, str. Constantin Tănase 7, etajul 4, sala de instruire nr. 2. Specialiştii în achiziţii publice din cadrul autorităţilor şi instituţiilor publice din capitală care doresc să participe la cursuri pot să se înscrie în prealabil la tel: 022 822 032 sau pe adresa electronică [email protected].

Participanţii la cursuri sunt familiarizaţi cu funcţionalităţile platformei electronice MTender pentru procedurile de achiziţii publice prin cererea ofertei de preţuri şi licitaţie deschisă, oferindu-li-se, totodată, posibilitatea de a testa aceste funcţionalităţi.

Programul de utilizare experimentală a sistemului MTender pentru procedurile de achiziţii publice prin cererea ofertei de preţuri şi licitaţie deschisă a fost lansat la 17 octombrie 2018. La acest Program participă toate autorităţile determinate în calitate de autoritate contractantă conform art.12 din Legea 131/2015 privind achiziţiile publice, cu modificările şi completările ulterioare.

Similare
RECOMANDĂRI