Femei în Afaceri: Antreprenoarele, invitate să depună dosarele pentru a obţine granturi nerambursabile de până la 165.000 de lei
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Femei în Afaceri: Antreprenoarele, invitate să depună dosarele pentru a obţine granturi nerambursabile de până la 165.000 de lei

ODIMM anunţă lansarea celui de-al patrulea Apel de proiecte în cadrul Componentei II a Programului-pilot „Femei în afaceri" (PFA). La concurs pot participa femeile care gestionează o întreprindere de la 0 la 24 de luni, în special în zonele rurale.

Dosarele pot fi depuse, online, în perioada 20 august – 20 septembrie, completând formularul AICI

Câştigătoarele celui de-al patrulea Apel vor beneficia de un grant nerambursabil în valoare de până la 165 de mii de lei, bani oferiţi din bugetul de stat şi din partea Uniunii Europene. Din suma totală, 110 mii lei lei sunt direcţionaţi pentru investiţii în achiziţionarea echipamentelor şi software, iar restul de 55 mii lei pentru servicii de dezvoltare a afacerii: cercetare, instruire şi promovare.

Până acum, 282 de proiecte investiţionale au beneficiat de finanţare nerambursabilă în cadrul celor trei Apeluri ale programului. 

Programul-pilot „Femei în Afaceri a fost lansat în toamna anului 2016. Această iniţiativă guvernamentală are ca obiectiv promovarea abilităţii economice şi sociale din zonele rurale prin reducerea inegalităţii de gen, prin creşterea şi dezvoltarea afacerilor, schimbarea percepţiei inovaţionale, sporirea accesului la resurse, servicii şi tehnologii moderne.

Similare
RECOMANDĂRI