Detalii despre Forumul IT organizat, în premieră la Bălţi. Amazon Iaşi şi Endava Chişinău vor fi la eveniment
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Detalii despre Forumul IT organizat, în premieră la Bălţi. Amazon Iaşi şi Endava Chişinău vor fi la eveniment

Forumul de orientare profesională în IT organizat, în premieră, sâmbătă, 18 mai 2019, de Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălţi (USARB), va reuni spicheri de la renumite companii şi asociaţii din ţară şi de peste hotare cum ar fi Amazon Iaşi, Endava Chişinău şi Asociaţia Naţională a Companiilor din Domeniul TIC.

La primul Forum IT de la USARB sunt aşteptaţi să participe peste 200 de invitaţi din nordul Republicii Moldova: reprezentanţi ai mediului de afaceri din domeniul IT; cadre didactice şi ştiinţifico-didactice, studenţi şi elevi de la instituţiile de învăţământ preuniversitar, profesional tehnic şi universitar din zona de nord a republicii; experţi IT şi jurnalişti.

Primul Forum IT de la Bălţi este organizat de Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălţi şi Consiliul pentru Dezvoltarea Strategică Instituţională (CDSI) al USARB şi în parteneriat cu Consiliile raionale din regiunea de nord a Republicii Moldova, companiile locale din domeniul IT ATehno, USA Link System, Merax Soft şi AMSoft Group. Evenimentul este finanţat de Proiectul de Competitivitate al Agenţiei Statelor Unite pentru Dezvoltare Internaţională (USAID), Asociaţia Patronală din Industria Prelucrătoare şi compania CodeFactory Chişinău. Forumul IT este sprijinit informaţional de TVR Moldova, TV Nord, BTV, ziarele „SP” şi „Ziarul Nostru”.
 
Similare
RECOMANDĂRI