Dacia va prezenta, în premieră mondială, la Geneva, cea mai accesibilă maşină electrică
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Dacia va prezenta, în premieră mondială, la Geneva, cea mai accesibilă maşină electrică

Dacia va prezenta, în premieră mondială, cea mai accesibilă maşină de oraş 100% electrică de pe piaţă, pe 3 martie, în cadrul Salonului auto de la Geneva, anunţă un comunicat Renault.

Uzina Dacia profită de experienţa de peste 10 ani a Grupului Renault în domeniul mobilităţii electrice.Dacia este singurul constructor de automobile care propune o gamă completă de vehicule cu alimentare atât pe benzină, cât şi pe GPL, denumită ECO-G. Compania va prezenta şi noua motorizare TCe 100 ECO-G.

Pentru a marca 15 ani de prezenţă comercială în Europa, Dacia va expune totodată seria limitată Anniversaire.

Prezentarea va avea loc pe 3 martie la ora 08:00, la standul Dacia, din Hala 4.

Renault va dezvălui concept-car-ul electric MORPHOZ, care ilustrează viziunea mărcii asupra mobilităţii auto de mâine, care prefigurează o nouă familie de modele electrice Renault care va fi lansată în anii următori.

Renault va prezenta un stand 100% electrificat, cu o gamă completă de 8 vehicule, printre care, în premieră mondială, Noul Twingo Z.E.

Compania continuă electrificarea gamei cu ajutorul unei oferte inovatoare şi exclusive de motorizări de tip Hybrid şi Plug-In Hybrid, denumite E-TECH, pe trei din modelele sale: Noul Clio, Noul Captur şi Noul Megane Estate. Noul Megane Estate E-TECH Plug-in va fi astfel prezentat pentru prima oară cu ocazia Salonului de la Geneva.

Pentru a răspunde aşteptărilor utilizatorilor de vehicule comerciale, Kangoo Z.E Concept îşi va face apariţia la standul mărcii. Acest show-car urban şi electric anunţă înnoirea gamei Kangoo în cursul anului 2020.

Alpine revine în acest an la Salonul de la Geneva prezentând două noi serii limitate în gama A110. Standul mărcii va găzdui totodată Alpine A110 SportsX. Acest exerciţiu de stil, rezultat al colaborării dintre echipele de design şi inginerie ale Alpine, este inspirat din versiunile de raliu ale modelului A110 – cu o caroserie lărgită şi supraînălţată – şi în special din vehiculul A110 câştigător al raliului Monte Carlo în 1973.

Sursa: Mediafax

Similare
RECOMANDĂRI