Cursa de avion Constanţa-Chişinău, lansată pentru perioada de vară
Sursa foto:news.ro Vizualizari:

Cursa de avion Constanţa-Chişinău, lansată pentru perioada de vară

Începând din 1 iulie, Tarom va inaugura cursa Constanţa – Chişinău, cu minimum trei frecvenţe săptămânale pe perioada verii, au anunţat, joi, reprezentanţii Aeroportului Mihail Kogălniceanu.

Directorul Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu, Bogdan Artagea, a anunţat că Tarom revine în judeţul Constanţa urmând ca din vară să aibă o cursă către Chişinău, potrivit mold-street.com, care citează news.ro.

“Tarom revine la Kogălniceanu cu un zbor extern, este vorba despre Chişinău. Au fost tratative îndelungate pentru mai multe destinaţii, am reuşit totuşi Chişinăul. Începe cu 1 iulie, vor fi minimum trei frecvenţe pe săptămână. Sper să crească această rută şi să avem Taromul definitiv aici. Este compania cea mai mare din România, este compania statului, noi suntem un aeroport de stat, era păcat ca Taromul să nu opereze pe Constanţa”, a afirmat directorul aeroportului. 

El a spus că, deocamdată, nu a fost stabilit preţul biletului, cursa respectivă urmând să fie operaţională doar pe timpul verii.

În prezent, de pe Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu sunt zboruri către Istanbul şi Londra, urmând ca din vară să revină cursele către Bruxelles, Milano, Paris, Cluj, Timişoara şi Oradea.

Similare