Compania JTI, certificată opt ani la rând Cel mai Bun Angajator
Sursa foto:imagine simbol Vizualizari:

Compania JTI, certificată opt ani la rând Cel mai Bun Angajator

Compania JTI este singura din R. Moldova, certificată opt ani la rând Cel mai Bun Angajator (Top Employer) în R. Moldova şi la nivel european de către Top Employers Institute. 

Totodată, este al şaptelea an consecutiv când JTI primeşte certificarea Top Employer Global, numărându-se printre angajatorii recunoscuţi la nivel mondial pentru condiţiile excepţionale oferite angajaţilor, care susţin şi dezvoltă talentele la toate nivelurile organizaţiei şi îmbunătăţesc permanent practicile în domeniul resurselor umane.

Institutul Top Employers a evaluat JTI Moldova pe criterii de strategie de dezvoltare a talentelor, planificare a forţei de muncă, integrare a noilor angajaţi, programe de pregătire profesională continuă, management al performanţei, dezvoltare a abilităţilor de leadership, dezvoltare a carierei, compensaţii şi beneficii, şi, bineînţeles, Cultură organizaţională. 

„Drept recunoaştere a eforturilor întregii echipe de management şi a tuturor angajaţilor, suntem singura companie din R. Moldova declarată de Top Employers Institute – Cel mai Bun Angajator (Top Employer) 8 ani la rând, pentru condiţii de muncă excelente oferite angajaţilor. La JTI, în toate cele 396 de filiale din diferite ţări, angajând peste 44.000 de salariaţi la nivel global – Oamenii fac Diferenţa. În acelaşi timp, continuăm să fim o instituţie responsabilă social, prin investiţiile considerabile în comunitatea în care ne desfăşurăm afacerea şi angajamentele pe care le avem în Moldova faţă de echipă, parteneri şi societate”, a menţionat Dorin Pavaloi, Director JTI Moldova.

Potrivit Tatianei Mihailiuc, Manager People and Culture JTI Moldova, fiecărui membru din echipă i se oferă libertatea de a fi el însuşi şi de a creşte. Libertate adevărată. În toată activitatea, compania se bazează pe strategia potrivit căreia dorinţa de a învăţa şi excela atât în cadrul poziţiei deţinute, dar şi în alte domenii, este factorul-cheie al creşterii profesionale şi personale. Această abordare este încurajată indiferent de postul deţinut de angajat. În fiecare membru al echipei se investeşte extrem de mult – prin programe de formare pe care acesta şi le alege, prin implicare şi schimb de experienţă între toţi colegii.

Având sediul central la Geneva, Elveţia, JTI are circa 44.000 de angajaţi la nivel mondial şi operaţiuni în peste 81 de ţări. Institutul Top Employers certifică la nivel global condiţiile de lucru excelente oferite angajaţilor. Condiţiile optime de lucru asigură dezvoltarea angajaţilor atât pe plan personal, cât şi profesional. Acest lucru permite, în schimb, companiilor să crească şi să se dezvolte continuu. Având sediul în Olanda, compania, cunoscută anterior sub denumirea de Institutul CRF, a recunoscut angajatorii de top din întreaga lume, începând din 1991.
Similare
RECOMANDĂRI