Bilete de tren mai ieftine pentru cursa Chişinău - Moscova şi retur
Sursa foto:timpul.md Vizualizari:

Bilete de tren mai ieftine pentru cursa Chişinău - Moscova şi retur

Călătorii cursei Moscova-Chişinău-Moscova vor putea beneficia de reduceri semnificative pentru biletele la tren, în perioada 09 ianuarie – 20 decembrie 2020.

Î.S. „Calea Ferată din Moldova”  informează că pe durata anului 2020, începînd cu data plecării 09 ianuarie 2020 până la 20 decembrie 2020, în relaţia dintre Republica Moldova şi Federaţia Rusă, pentru călătorii individuale cu trenul internaţional de călători nr. 65/66 Moscova-Chişinău-Moscova, la tariful  biletului de călătorie pe teritoriul Republicii Moldova şi pe teritoriul Federaţiei Ruse, în funcţie de perioada (profunzimea) de vînzare, se vor aplica reduceri în vagoane compartimentate în mărime de:

-          20 % în cazul emiterii  documentelor de călătorie în perioada  de la 45 pînă la 41  zile  pînă la plecarea trenului;
-          10 %  în cazul emiterii documentelor  de călătorie în perioada de la 40  pînă la 18 zile pînă la plecarea trenului.

Totodată, se aplică un adaos la tariful biletului de călătorie pe teritoriul Republicii Moldova şi pe teritoriul Federaţiei Ruse în vagoanele compartimentate ale CFP (Compania Federală de Pasageri) în mărime de  5 % în cazul emiterii documentelor de călătorie cu 17 şi mai puţine zile pînă la plecarea trenului.

Menţionăm că preţul călătoriei cu trenul Chişinău-Moscova variază între 1348 lei şi 2208 lei, în funcţie de vagon.

Similare
RECOMANDĂRI