Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Autorităţile de la Chişinău nu au, deocamdată, vreo veste despre creditul promis de Moscova

Autorităţile de la Chişinău nu au nicio veste despre creditul promis de Moscova. Anunţul a fost făcut, în Parlamentul Republicii Moldova, de ministrul Economiei şi Infrastructurii, Anatol Usatîi.

Deşi cele 200 de milioane de dolari, pe care Guvernul Chicu vroia să le împrumute de la ruşi pentru reconstrucţia drumurilor, urmau să ajungă la Chişinău la sfârşitul lui martie, astăzi nu este clar dacă aceşti bani vor mai ajunge în buget. Prin urmare, şeful de la Economie admite că proiectele de infrastructură anunţate ar putea fi anulate.

ANATOL USATÎI, ministrul Economiei şi Infrastructurii: „Da, noi contăm foarte mult pe aceste surse din Rusia pentru care nu am primit definitiv răspuns că nu sunt şi nu vor fi accesibile. În cazul în care nu vor fi accesibile, e clar că  vorbim de anularea licitaţiilor şi toate consecinţele care sunt.  Într-adevăr, urmează să fie o problemă, dar încă o dată vă spun, înainte de a veni în Parlament, am discutat cu colegii de la ministerul Finanţelor care nu au confirmat că acest risc este materializat”.
 
Similare
RECOMANDĂRI