ANOFM a publicat clasamentul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante din Republica Moldova
Vizualizari:

ANOFM a publicat clasamentul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante din Republica Moldova

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă /ANOFM/ a publicat clasamentul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate la data de 14 februarie 2020. Astfel, cel mai plătit loc de muncă declarat de agenţii economici este înregistrat la o vinărie din Hânceşti: pentru poziţia de agent vânzări se oferă un salariu maxim de 50 mii de lei.

Clasamentul celor mai plătite joburi este continuat cu funcţiile vacante de programatori, pentru care se va achita un salariu maxim de 30 mii de lei. Un salariu maxim de 27 mii de lei se oferă pentru cei mai buni operatori de telecomunicaţii, locurile vacante fiind disponibile în municipiul Chişinău, scrie Moldpres.

Salarii de 20 mii de lei este oferit pentru însoţitori de bord, ingineri tehnologi în domeniul controlului calităţii ş.a.

În lista celor mai plătite joburi se regăsesc şi tehnicienii IT, managerii de securitate, webmasteri, care vor ridica un salariu maxim de 18 mii de lei, locurile de muncă fiind disponibile în Chişinău.

La mare căutare sunt conducătorii auto, inginerii, apicultorii, lăcătuşii auto, cărora li se oferă un salariu de maxim 15 mii de lei.

Salarii de 10 mii de lei sunt declarate de mai mulţi angajatori pentru sudori, cusători, contabili, conductori, bucătari şi medici.

Similare
RECOMANDĂRI