Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Violoncelistul basarabean, Radu Croitoru, a hotărât să redescopere Transilvania într-un mod inedit

Violoncelistul basarabean, Radu Croitoru, a hotărât să redescopere Transilvania într-un mod inedit. El a pornit într-o aventură cu violoncelul său, în 35 de locaţii turistice impresionante. Timp de mai bine de o săptămână el şi-a propus să delectează publicul din Ardeal cu câte patru sau chiar cinci recitaluri pe zi.

Cu astfel de muzică, Radu Croitoru îşi arată talentul. Concertele susţinute în diferite locuri, cu peisaje superbe, sunt postate pe reţelele sociale, spre încântarea publicului din toată lumea. 

RADU CROITORU violoncelist: "Este un proiect princ are eu călătoresc împreună cu prietena mea prin toată Transilvania şi descoperim lumea din jur, descoperim locaţiile turistice cu potenţial enorm de investiţii sau deja foarte cunoscute.

RADU CROITORU violoncelist: "Eu îmi scot violoncelul cu fiecare astfel de ocazie şi cânt oamenilor care sunt în jurul meu. Acum ne aflăm la Castelul .. ne pregătim pentru concert".

Artistul vine şi cu un îndemn pentru basarabeni.

RADU CROITORU violoncelist: "Să luaţi exemplu de la noi, să călătoriţi prin ţară, prin Republica Moldova, România, să luaţi exemplu de la noi, să călătoriţi şi să vă descoperiţi ţara".
Similare
RECOMANDĂRI