Sursa foto:Odoras.md Vizualizari:

VIDEO. Teatrul "Licurici" a pregătit mai multe surprize pentru vacanţa copiilor

Pentru a înfrumuseţa vacanţa de iarnă a copiilor, Teatrul Republican de Păpuşi "Licurici" a pregătit mai multe surprize. Micuţii au posibilitatea nu doar să urmărească spectacole, dar şi să participe la serbări interactive alături de Moş Crăciun şi eroii din poveşti.

Cei care au venit la Teatrul Licurici au fost întâmpinaţi de Alba ca Zăpada şi Moş Crăciun. Cu ajutorul copiilor, cei mai aşteptaţi eroi ai sărbătorilor de iarnă au aprins luminiţile din brad, după care au dat start distracţiei.

Alături de personajele preferate din povestea muzicanţilor de Bremen, micuţii au cântat, au dansat, au spus poezii şi s-au întrecut la ghicitori. Cei mai buni s-au ales şi cu cadouri.

Impresionaţi au fost şi părinţii care susţin că dragostea pentru teatru se cultivă de la o vârstă fragedă. Aici copiii pot descoperi multe lucruri noi.

După serbare, copiii si-au făcut noi prieteni la spectacolul "Eroul Veveriţei", în regia lui Miahil Uriţchii din Ucraina. Specatcolele cu serbări vor avea loc în fiecare zi, până pe 14 ianuarie 2018, la Teatrul Republican de Păuşi "Licurici".
Similare