Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. S-au anunţat nominalizările Asociaţiei presei străine de la Hollywood

Nici nu se termină bine anul că ... începe aşa-numitul sezon al Oscarurilor. Veţi spune că faimoasele premii sunt abia în martie. Corect, dar până atunci avem câteva gale foarte importante, care întotdeauna ne dau indicii despre favoriţi. Acum tocmai s-au anunţat nominalizările asociaţiei presei străine de la Hollywood. Sau, mai scurt, Globurile de Aur.

Cele mai multe nominalizări, şapte, le are drama fantastică Shape of Water, o poveste din timpul Războiului Rece, cu un laborator guvernamental secret, experimente ciudate şi o angajată care nu poate vorbi. Pelicula este favorită pentru cel mai bun film, cel mai bun regizor, cel mai bun actor şi cea mai bună actriţă în rol principal; îl vedem în România abia de la începutul lui februarie. 
(scurtă ambianţă)

"GET OUT"
Una dintre surprize este includerea printre nominalizări a filmului de groază Get Out, tradus în româneşte „Fugi”. În primul rând pentru că nu era printre favorite, deşi este un film inteligent şi bine construit, şi în al doilea rând pentru că este nominalizat în categoria... cea mai bună comedie sau muzical.

"DUNKIRK"
Trei nominalizări are drama Dunkirk, care spune povestea uneia dintre cele mai dramatice lupte şi ulterior evacuări din cel de-al Doilea Război mondial.
tc 9.08

"ALL THE MONEY IN THE WORLD"
Tot trei nominalizări are mult-aşteptatul film al lui Ridley Scott, All the Money in the World, care încă nu a avut premiera - este pelicula în care regizorul Ridley Scott a decis să îl înlocuiască pe acum controversatul Kevin Spacey cu veterranul Christopher Plummer. 

"THE BOSS BABY"
La categoria animaţie, favorit este the Boss Baby, tradus la noi Cine-i şef acasă Dar nostalgicii, mai ales cei trecuţi de 40 de ani, se vor bucura şi de revenirea pe marele ecran a lui... Ferdinand (tc 3.26 - 3.45 "FERDINAND"), un personaj făcut celebru de clipuri Disney în anii 40. Este povestea unui tăuraş blând care mai degrabă s-ar bucura de parfumul florilor decât să lupte în corride.
Similare