Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Peste 100 de elevi şi profesori de la şcolile de artă au primit diplome şi bani

Au muncit mult, iar astăzi au cules laurii la ,,Gala Tinerelor Talente''. Peste 100 de elevi şi profesori de la şcolile de artă din Republica Moldova au primit diplome şi premii în bani. Evenimentul a avut loc la Muzeul Naţional de Arte din Chişinău.

Îndrăgostit de muzică, Marin Midoni nu se vede făcând altceva. Tânărul spune că te poţi afirma doar dacă munceşti mult. Învaţă la Colegiul Naţional de Arte Nicolae Botgros din Soroca şi se mândreşte cu asta.
 
Petru a moştenit pasiunea de a cânta la saxofon de la bunicul său, şi el saxofonist. Studiază şi câte şapte ore pe zi pentru a-şi perfecţiona tehnica şi a cuceri noi scene.
 
Tinerii pasionaţi de muzică au reuşit în 2017 să obţină rezultate frumoase la diverse concursuri naţionale şi internaţionale.
 
Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării a alocat 180 de mii de lei pentru a-i stimula pe elevi şi profesori să îşi valorifice talentul pe mai departe.
 
Tinerii s-au arătat mulţumiţi de aprecieri. Cei mai mulţi se văd pe marile scene ale lumii pentru că acolo, spun ei, au mai multe oportunităţi.
Similare
RECOMANDĂRI