Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Peste 100 de copii au fost premiaţi la un concurs naţional în memoria compozitoarei Zlata Tcaci

După muncă şi răsplată. Peste 100 de copii şi tineri au fost premiaţi astăzi la concursul naţional organizat anual în memoria compozitoarei Zlata Tcaci. Participanţii şi-au demonstrat talentul la multe instrumente muzicale. Cei mai buni au primit diplome şi bani. Ambasada României la Chişinău a susţinut, şi de această dată, excelenţa şi a venit cu premii speciale.

Felicia Boico studiază de şase ani pianul şi îşi şlefuieşte talentul în fiecare zi la Şcoala de Arte ,,Alexei Stârcea''. Este pentru a treia oară când participă la acest concurs, dar a avut perseverenţă şi a reuşit să cucerească juriul la ediţia din acest an.
 
Are în palmares zeci de diplome şi spune că va munci în continuare cu dăruire pentru a-i face mândri pe părinţi şi profesori.
 
La ediţia din acest an au participat peste 200 de copii din toate colţurile Republicii Moldova. Jumătate dintre ei au obţinut premii.
 
În cele 8 ediţii de concurs au fost descoperite numeroase talente.
 
Concursul este organizat în memoria Zlatei Tcaci, autoarea a peste 800 de compoziţii, în diferite genuri muzicale. Ea şi-a dedicat 40 de ani din viaţă activităţii didactice.
 
Similare