Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. George Simion a lansat la Chişinău prima sa carte - „Blocaţi în labirint”

Cum şi de ce trebuie făcută unirea celor două maluri româneşti a devenit subiectul unei cărţi. Activistul civic George Simion a lansat la Chişinău prima sa carte - „Blocaţi în labirint”. În cele o sută de pagini, autorul vorbeşte despre unionism şi România Mare şi vede Prutul ca un râu, nu ca o graniţă.

George Simion spune că a lucrat la această carte trei luni. Nimic din ce este scris acolo nu este inventat. Orice cuvânt a fost trăit de George Simion în diverse întâmplări de-a lungul evenimentelor pe care le-a organizat sau alături de oamenii frumoşi pe care i-a cunoscut.

„Iluzia miliardului”, „ Războiul de pe Nistru”, „România e şi a voastră” sau „DNA treceţi Prutul” sunt doar câteva dintre capitolele care vor atrage cititorii. Autorul speră că acum subiectul Unirii, atât de discutat în ultima perioadă, a fost explicat şi este pe înţelesul tuturor. Sala a fost neîncăpătoare la evenimentul de prezentare a cărţii.
 
Cartea a fost lansată pentru început la Bruxelles, apoi la Bucureşti, Timişoara, Barcelona, Stockholm, Roma, iar, în curând, George Simion va merge la Sibiu, Oradea şi Arad. George Simion crede că în scurt timp Prutul va fi doar un râu şi nu o graniţă.
 
Cartea „Blocaţi în labirint" poate fi cumpărată de la toate chioşcurile de ziare.
Similare
RECOMANDĂRI