Vizualizari:

VIDEO. Florin Piersic, la 82 de ani "Din asta mă hrănesc: din prietenia şi din sentimentele pe care le aveţi pentru mine"

Florin Piersic împlineşte, astăzi, 82 de ani. Primul cadou i-a fost dăruit aseară, pe scena Casei de Cultură din Constanţa, unde a jucat piesa "Străini în noapte". A primit un tort, iar sutele de oameni prezenţi la spectacol i-au cântat „La mulţi ani" şi i-au urat viaţă lungă. Au fost momente extrem de emoţionante.

Plin de vitalitate şi îndrăgostit de scenă. Aşa este Florin Piersic la 82 de ani. A jucat în mii de spectacole şi zeci de filme dar, de fiecare dată, a reuşit să surprindă publicul.

Aşa a făcut şi seara trecută, pe scena Casei de Cultură din Constanţa, unde a jucat alături de Medeea Marinescu, piesa „Străini în noapte".

La finalul piesei, pentru Florin Piersic a venit surpriza. Oamenii dragi sufletului său l-au sărbătorit în avans. Pe lângă valurile de aplauze pe care i le-a dedicat, publicul i-a cântat şi La mulţi ani!

Florin Piersic: "Din asta mă hrănesc: din prietenia şi din sentimentele pe care le aveţi pentru mine. De asta sunt încă în picioare, sunt bine".

În şase decenii, de când joacă în piese de teatru şi filme, Florin Piersic a reuşit să cucerească inimile a generaţii întregi.

Similare
RECOMANDĂRI