VIDEO. Eurovision 2020: Vedete internaţionale pe scena Finalei Naţionale
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Eurovision 2020: Vedete internaţionale pe scena Finalei Naţionale

Curg surprizele din partea organizatorilor Eurovision România. Duminică seară, Roxen se va întâlni, la Buzău, cu doi dintre artiştii cu care va concura pe 12 mai, în prima semifinală de la Rotterdam. Este vorba despre Ulriche şi Sandro, reprezantantii Norvegiei şi Ciprului la Eurovision 2020.


Televiziunea Română le-a pregătit fanilor Eurovision un mărţişor special: prezenţa în spectacol a uneia dintre cele mai iubite câştigătoare ale competiţiei, Loreen.

Artista a cucerit toate topurile muzicale cu piesa "Euphoria", care i-a adus trofeul Eurovision în 2012.

Loreen, Ulrikke şi Sandro pe scena show-ului de la Sala Sporturilor din Buzău, duminică, 1 martie, de la ora 21:00, la TVR 1, TVR Internaţional, TVR MOLDOVA şi online pe TVR+.

Roxen va reprezenta România la concursul internaţional Eurovision 2020. Tânăra de 20 de ani s-a făcut remarcată pe piaţa muzicală românească cu hit-uri precum "Ce-ţi cântă dragostea" şi "You don't love me" feat. Sickotoy.

Pe 1 martie, vom afla melodia pe care Roxen o va cânta în competiţia de la Rotterdam. Piesa va fi aleasa de juriu şi public, dintr-o selecţie de cinci melodii, compuse special pentru Eurovision 2020: Storm, Alcohol You, Beautiful Disaster, Cherry Red şi Colors.

Piesele au fost compuse special pentru această competiţie, într-o tabără de creaţie şi pot fi ascultate pe site-ul eurovision.tvr.ro.

Eurovision 2020 va avea loc la Rotterdam, sub sloganul „Open Up", cu semifinalele pe 12 şi 14 mai şi finala pe 16 mai.

Similare
RECOMANDĂRI