Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Corina Bezdîga şi-a uimit cititorii printr-o lansare de carte inedită

O lansare de carte cu totul ieşită din tipare. Tânăra scriitoare Corina Bezdîga şi-a uimit cititorii printr-un eveniment în premieră la Chişinău. Volumul „Tandem” a fost prezentat publicului printr-o secvenţă teatralizată a cărţii, care elogiază dragostea şi pasiunea.

O atmosferă plină de pasiune şi romantism a pus stăpânire pe spectatori. Femeile din scenă şi-au lăsat gândurile să prindă glas.
 
Spectatorii au putut vedea pe scenă toate chinurile pasiunii, descrise fidel în „Tandem”.
 
Rolurile nu au fost jucate de actriţe profesioniste, ci de jurnaliste. După ce au fost ţinuţi în suspans, spectatorii au asistat la descoperirea coperţii „Tandem”, pe viu.

Protagoniştii coperţii sunt un cuplu format dintr-un om de afaceri italian şi o femeie din Republica Moldova. Povestea lor de dragoste a fost sursă de inspiraţie pentru scriitoarea Corina Bezdîga.
 
Seara a fost plină de surprize, iar lansarea de carte s-a transformat într-un eveniment monden care a adunat la biblioteca Hasdeu din Chişinău cititori de toate vârstele.
 
Volumul „Tandem” este a doua carte a Corinei Bezdîga, lansată în acest an la Chişinău. În luna ianuarie, tânăra scriitoare a prezentat cititorilor cartea „Bolnavă de dor”.
Similare