Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Câştigătorii concursului "Talentul nu ia mită. Integritatea în imagini" au fost premiaţi cu câte o tabletă grafică

Expoziţie inedită la Muzeul Naţional de Artă al Republicii Moldova. Mai mulţi elevi şi studenţi ai instituţiilor de învăţământ cu profil de arte plastice din Republica Moldova au realizat o serie de desene cu genericul "Talentul nu ia mită. Integritatea în imagini". Cele mai reuşite lucrări au fost incluse în "Calendarul integrităţii – 2018".

La concurs s-au înscris 120 de elevi şi studenţi, cu vârste între 15 şi 25 de ani. În desenele lor, tinerii au ilustrat cele 12 politici de asigurare a climatului de integritate instituţională. Şi ... s-au descurcat de minune. Lucrările căştigătoare au fost expuse la Muzeul Naţional de Artă.
 
Tinerii spun că decizia de a participa a concurs a fost o provocare pentru ei.
 
Desenele au fost evaluate de o comisie formată din reprezentanţi ai CNA, ai partenerilor de dezvoltare şi ai mediului artistic. Câştigătorii concursului, 14 la număr, au fost premiaţi cu câte o tabletă grafică. Totodată, lucrările lor au fost incluse în "Calendarul integrităţii – 2018".
 
Expoziţia "Talentul nu ia mită. Integritatea în imagini" va fi deschisă publicului până pe 31 ianuarie 2018. Evenimentul este organizat cu sprijinul financiar al Ministerului Afacerilor Externe al Norvegiei, în cadrul proiectului "Consolidarea funcţiilor de prevenire şi analiză a CNA", implementat de PNUD Moldova.
 
Similare
RECOMANDĂRI