Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

„Viaţa lui G.” a fost lansată la Chişinău

O carte care te face să înţelegi că viaţa trebuie trăită şi nu amânată. O spun cei care au răsfoit volumul "Viaţa lui G.", lansat aseară la Chişinău.

Fraţii Mihail şi Gabriel Vacariu şi-au făcut debutul în proză depănând o poveste cu elemente de autobiografie şi ficţiune, despre un  personaj cu chipuri suprapuse care-şi caută locul în lume.

"Cât aţi transpuns din realitate în această carte? -Este inspirată din realitate se bazează pe un accident pe care la avut fratele meu când am studiat la Oxford, a căzut de la 9 metri, a stat în comă două săptămâni. Sunt multe întâmplări reale şi multe imaginate”, a declarat  MIHAIL VACARIU.
 
Scriitorul Mihail Vacariu şi-a lansat, şi la Chişinău, prima lucrare în proză, scrisă împreună cu fratele său, care nu a putut fi prezent la eveniment. Filă cu filă, citorul va fi ţinut în suspans şi lăsat de dezlege mistere şi să descopere personajele, spune autorul.
 
"Domnul G. este al doilea personaj, de fapt sunt mai multe personaje, care povesteşte ce s-a întâmplat înaite de accident şi după accident se dublează în domnul G.”,  a precizat  MIHAIL VACARI.
 
Cei care au răsfoit cartea spun că nu este o lectură uşoară, ci una profundă şi, uneori, va trebui să revii asupra paginilor deja citite pentru a înţelege mai bine ce vor să transmită autorii.
 
„Scenele se suprapun,  protagonistul este ba unu ba altul, se intreteste o urmă de indoială in cele spun si am impresia ca trebuie citită de mai multe ori”, a spus ANATOL VIDRASCO, directorul grupului editorial "Litera".
 
Mulţi tineri au fost nerăbdători să descopere istoria fraţilor gemeni şi să ghicească ce este realitate şi ce e ficţiune în această carte. Scriitorul Mihail Vacariu spune că a lucrat aproximativ de patru ani la acest volum şi speră că cititorul va descoperi, într-un final, mesajul de care şi-a dorit să-l transmită, alături de fratele său.

„Să ne evaluam obiectivele şi modul de a trăi viaţa cu cât mai    devreme posibil.”, a spus MIHAIL VACARIU.
 
Cartea poate fi găsit în librăriile din Chişinau.
 
 
Similare
RECOMANDĂRI