Un spectacol de Mihail Bulgakov va fi jucat la Teatrul Dramatic Rus de Stat ”A. P. Cehov”
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Un spectacol de Mihail Bulgakov va fi jucat la Teatrul Dramatic Rus de Stat ”A. P. Cehov”

Spectacolul ”Inimă de câine” de Mihail Bulgakov va fi jucat sâmbătă, 7 iulie, la ora 18:00, la Teatrul Dramatic Rus de Stat ”A. P. Cehov” din Chişinău.

Potrivit organizatorilor, ”Inimă de câine” este o piesă de teatru a cărei acţiune se desfăşoară în Rusia Sovietică pe la începutul comunismului. Acţiunea are loc în casa medicului Preobrajenski, în care se pripăşeşte un câine vagabond şi amărât, plin de răni şi de purici. Patrupedul este operat şi după o comă lungă, în care şi-a pierdut coada, animalul începe să articuleze primele cuvinte şi să adopte un comportament pseudo-uman.
 
Tot în aceeaşi zi, la ora 11:00, la Teatrul Republican de Păpuşi ”Licurici” va fi prezentată piesa de teatru ”Povestea inimii bune” de S. Radu (după I. Vodrajek), iar la Teatrul Dramatic Rus de Stat ”A. P. Cehov”, spectacolul  ”Regina de zăpadă” de E. Şvarţ.
 
Duminică, 8 iulie, la ora 11:00, la Teatrul Republican de Păpuşi ”Licurici”, va fi jucat spectacolul ”Capra cu trei iezi” de I. Creangă, la Teatrul Dramatic Rus de Stat ”A. P. Cehov”, spectacolul ”Ceburaşka şi circul”, iar la Teatrul  municipal ”Guguţă”, spectacolul ”Colajul lui Guguţă” de Victor Ştefaniuk.
 
Tot duminică, la ora 18:00, la Teatrul Dramatic Rus de Stat ”A. P. Cehov” va fi jucată piesa ”Divele sau în teatru doar fete”, scrie MOLDPRES.
Similare
RECOMANDĂRI