Un nou program internaţional a fost lansat la Circul din Chişinău
Sursa foto:imagine simbol Vizualizari:

Un nou program internaţional a fost lansat la Circul din Chişinău

Circul din Chişinău a lansat un nou program internaţional cu genericul „Totul va fi bine”, la care vor participa artişti din R. Moldova, Ucraina, Estonia şi România. Spectacolul va fi jucat în perioada 25 septembrie – 24 octombrie, pe Arena Mică a Circului din Chişinău.

Potrivit Moldpres, copiii sunt aşteptaţi alături de părinţi şi bunici în fiecare sâmbătă şi duminică, la ora 12:00 şi la ora 16:00. 

În cadrul programului vor evolua gimnaşti în aer, acrobaţi, jonglori, dresură mixtă de animale exotice, alături de clovnul Roki.

Potrivit directorului artistic al instituţiei, Igor Cemortan, acest program este unul special, cu numere originale, deosebite, la care participă artişti din mai multe ţări. ”Unii au mai fost în R. Moldova, alţii vin pentru prima dată, dar tuturor le place ţara noastră, vin aici cu plăcere, iubesc oraşul Chişinău şi oamenii de aici. Repetiţiile sunt în toi şi sperăm că vor veni cât mai mulţi spectatori entuziasmaţi şi dornici de distracţie”, a precizat directorul instituţiei.

Programul se va desfăşura în conformitate cu restricţiile cauzate de pandemia de Covid-19.  Persoanele de la 18 ani vor avea acces la spectacol doar dacă prezintă unul dintre următoarele documente: certificatul de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2; rezultatul negativ al unui test PCR sau al unui test antigen; certificatul ce confirmă trecerea prin boală sau prezenţa anticorpilor. Masca de protecţie este obligatorie pe toată durata programului.

 
Similare
RECOMANDĂRI