TVR MOLDOVA vă invită la un concert de excepţie cu maestrul Eugen Doga
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

TVR MOLDOVA vă invită la un concert de excepţie cu maestrul Eugen Doga

Iubit de melomanii din întreaga lume, decorat şi apreciat deopotrivă de Republica Moldova, România sau Federaţia Rusă, maestrul Eugen Doga se reîntoarce la Chişinău, pe 1 octombrie, pentru un concert de excepţie, la Teatrul de Vară.

Concertul, prilejuit de aniversarea a 80-a a maestrului, face parte din şirul de evenimente organizate în „Anul Eugen Doga”. Peste 160 de muzicieni vor oferi publicului un spectacol unic, cu participarea compozitorului Eugen Doga. Din program nu va lipsi valsul „Gingaşa şi tandra mea fiară”, inclus de UNESCO printre cele patru capodopere muzicale ale secolului XX.
 
Pe scenă va evolua Orchestra extinsă a Teatrului Naţional de Operă şi Balet „Maria Bieşu”, sub bagheta dirijorului Dumitru Cârciumaru, dar şi Tania Cergă, Vitalie Advahov, Akord, Mariana Bulicanu, Ana Cernicova, Dumitru Mitu, Ana-Maria Donose şi corul Teatrului de Operă şi Balet „Maria Bieşu”.
 
Renumit pentru activitatea sa în domeniul muzical, Eugen Doga este considerat cel mai mare compozitor în viaţă. Maestrul are în palmares compoziţii muzicale create pentru mai mult de 200 de filme. Carisma, talentul, energia maestrului fascinează publicul, iar concertele care poartă semnătura Eugen Doga se ţin cu casa închisă.
 
TVR MOLDOVA, partenerul media general al evenimentului, îi invită pe admiratorii creaţiei maestrului Eugen Doga la concert, la data de 1 octombrie 2017, cu începere de la ora 17:00, la Teatrul de Vară din Chişinău.
 
Biletele pot fi cumpărate aici.
 
Mai multe informaţii despre concert, dar şi despre alte manifestaţii dedicate „Anului Eugen Doga” în Republica Moldova găsiţi pe www.tvrmoldova.md.
Similare