Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Tradiţiile vibrante şi cultura diversă a Indoneziei au ajuns şi la Chişinău

Indonezia este una dintre ţările care se bucură de o mare diversitate culturală. In premieră, la Chişinău, s-a desfăşurat un festival dedicat ţării din Asia de sud-est. Astfel, locuitorii capitalei Republicii Moldova au putut sa afle mai multe despre istoria, tradţtiile si cultura poporului indonezian.

Tradiţiile vibrante şi cultura diversă a Indoneziei au ajuns şi la Chişinău. Festivalul Indonezian le propune vizitatorilor atracţiile cele mai deosebite ale acestei ţări: de la gastronomie şi obiecte de artizanat, până la dansuri tradiţionale şi muzică
 
Indonezia este printre cei mai mari producători de cafea şi cacao din lume. Aşa că, dulciurile, cafeaua sau tăieţeii de acolo au putut fi încercate, gratis, de vizitatorii festivalului.
 
Oamenii au fost entuziasmaţi şi nerăbdători să descopere spectaculoasele tradiţii indoneziene.
 
Indonezia este ţara care uimeşte şi prin dimensiuni. Este a patra cea mai mare ţară din lume cu o populaţie de peste 260 de milioane de persoane răspândite pe mai bine de 17.500 insule din Oceanul Indian şi Pacific, pe mai mult de cinci mii de km pe linia ecuatorului.
Similare
RECOMANDĂRI