Teatrul Naţional ”Mihai Eminescu” readuce în scenă un nou spectacol tragi-comic
Sursa foto:moldpres.md Vizualizari:

Teatrul Naţional ”Mihai Eminescu” readuce în scenă un nou spectacol tragi-comic

Teatrul Naţional ”Mihai Eminescu” va prezenta pe 28 iunie, la ora 18:30, spectacolul tragi-comic „Storcătorul de fructe” de Ilia Cilaki, în regia lui Vitalie Drucec.

Potrivit organizatorilor, piesa de teatru „Storcătorul de fructe” este un spectacol tragi-comic despre criza comunicării dintre oameni apropiaţi care îşi vorbesc, dar nu se pot face auziţi.
 
Vineri, 29 iunie, la ora 18:00, pe scena Teatrului Naţionalul din Chişinău, va fi jucat spectacolul ”Pomul vieţii” de Dumitru Matcovschi. "Pomul vieţii" este povestea tristă a oamenilor calzi, emotivi, temperamentali, care sorb cu patimă din cupa suferinţelor omeneşti.
 
Sâmbătă, 30 iunie, la ora 18:00, publicul este aşteptat la spectacolul ”Casa Mare” de Ion Druţă, montat pentru a treia oară la acest teatru, de astă dată – în regia lui Alexandru Cozub. Piesa tratează valori des întâlnite în creaţia lui Druţă - relaţia dintre uman şi moral, sacru şi profan, ecologia naturii şi spiritului, impactul tehnologizării…
 
Duminică, 1 iulie, la ora 18.00, Teatrul Naţional ”Mihai Eminescu” va prezenta spectacolul ”Filumena Marturano sau Divorţ în stil italian” de Eduardo De Filippo. Spectacolul prezintă povestea unei relaţii amoroase care a durat 26 de ani între Domenico Soriano, napolitan înstărit din lumea bună şi Filumena, fostă cocotă, scrie MOLDPRES.
Similare
RECOMANDĂRI