Republica Moldova participă la Expoziţia Internaţională de Horticultură de la Beijing
Sursa foto:madrm.gov.md Vizualizari:

Republica Moldova participă la Expoziţia Internaţională de Horticultură de la Beijing

Republica Moldova participă cu un pavilion naţional în cadrul Expoziţiei Internaţionale de Horticultură din Beijing. Evenimentul are loc în perioada 29 aprilie – 7 octombrie 2019, în districtul Yanqing din oraşul Beijing, Republica Populară Chineză. Tematica expoziţiei din acest an este „Trăieşte Verde, Trăieşte Bine”.

La eveniment participă 110 ţări şi organizaţii internaţionale şi 31 de provincii chineze. Expoziţia se întinde pe o suprafaţă de 503 hectare. Ca mărime şi importanţă este a treia expoziţie organizată pe teritoriul Chinei, după Kunming Expo 1999 şi Shanghai Expo 2010.

Evenimentul este unul de amploare, ţinând cont de oportunităţile de promovare şi cooperare pe care le oferă China la nivel mondial.

Participarea Republicii Moldova la Expo 2019 Beijing China reprezintă o oportunitate inedită pentru promovarea imaginii R. Moldova şi prezentarea produselor agro-alimentare autohtone.

În cadrul pavilionului sunt expuse o serie de produse, inclusiv vinuri, spumante, sucuri, fructe uscate, miez de nucă, miere, ceaiuri, uleiuri eterice etc.

De la deschidere, pavilionul Republicii Moldova este vizitat zilnic de zeci de mii de chinezi dornici să cunoască cât mai multe despre cultura, specificul naţional şi produsele autohtone ale Republicii Moldova, se precizează într-un comunicat de presă al Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale şi Mediului.


Sursa: madrm.gov.md


Sursa: madrm.gov.md


Sursa: madrm.gov.md

Similare
RECOMANDĂRI