Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Profesorul român Florin Colceag, supranumit „antrenorul geniilor”, a ţinut o prelegere la Chişinău

Teoriile profesorului Florin Colceag, din România, supranumit şi „antrenorul geniilor”, au ajuns si in Republica Moldova. Scriitorul a ţinut o prelegere în faţa a zeci de părinţi de la Chişinău şi i-a învăţat cum să valorifice potenţialul înnăscut al copiiilor. Cartea „Copilul tău este un geniu", un adevărat bestseller în România, s-a vândut ca pâinea caldă şi în Republica Moldova

„Antrenorul geniilor” din România a dat câteva sfaturi părinţilor de la Chişinău despre cum să educe copiii, astfel încţt aceştia să devină integri şi fericiţi.
„Să nu meargă numai pe profit, numai pe jecmăneală, pe îmbogăţire, pentru că vom muri cu bogăţiile acumulate, iar dacă începe o criză a foamei, garantez că nu putem mânca bani”, a spus Florin Colceag celor prezenţi.
Profesorul le-a sugerat părinţilor să-şi scoată micuţii cât mai des din prizonieratul telefoanelor mobile. „În clipa de faţă, toată lumea se aruncă pe iphone, să aibă telefon mobil. Iradiază creierul, fac cancer cerebral, n-au învăţat să gândească, să se oprească, să facă un pas înapoi”, este de părere Florin Colceag.
Prelegerea susţinută în Republica Moldova de „antrenorul geniilor” a fost organizată cu susţinerea Iulianei Gorea Costin, directorul de onoare al Liceului Mircea Eliade. „Profesorul Florin Colceag a acceptat să facă o vizită la Chişină,  pentru a se întâlni cu cei interesaţi de teoria, de creaţia, de rodul muncii sale”, a spus Iuliana Gorea Costin.
Cei interesati de parenting au putut să cumpere cartea „Copilul tău este un geniu", la un preţ promoţional. Lucrarea îi învaţă pe adulţi cum să dezvolte potenţialul de geniu al copiilor.

 
Similare
RECOMANDĂRI