Premiera spectacolului „Leonce şi Lena” va fi jucată pe scena unui teatru din Chişinău
Sursa foto:Facebook/Night Guguta Vizualizari:

Premiera spectacolului „Leonce şi Lena” va fi jucată pe scena unui teatru din Chişinău

Premiera spectacolului „Leonce şi Lena” de Georg Büchner va fi jucată, duminică, 19 mai, de la ora 18:00, pe scena Teatrului de păpuşi „Guguţă” din Chişinău.

Piesa „Leonce şi Lena” este una dintre cele mai cunoscute lucrări ale poetului şi dramaturgului german Georg Büchner. Cu toate că este considerată o comedie, lucrarea, de fapt, este o satiră mascată cu umor. „O poveste banală şi previzibilă de dragoste, despre nimic şi despre toate... sau nici despre una, nici despre cealaltă... sau despre cu totul altceva”.

Regia şi scenografia piesei este realizată de Vlad Ciobanu. În scenă vor evolua actorii trupei „Night Guguţă”: Cristian Golovca, Ala Buhnă, Eugen Nicov, Mihaela Căpăţină, Cristina Trînbaci, Cătălin Lungu, Pavel Ermacov, Constantin Ipati şi Daniela Cioclu.

Piesa „Leonce şi Lena” este cea de-a treia premieră a trupei „Night Guguţă”.

Proiectul „Night Guguţă” a fost lansat pe 20 ianuarie 2019 cu spectacolul „Vicontele” de Eugene Ionesco, în regia lui Slava Sambriş. În luna martie, spectacolul a fost premiat la Gala UNITEM, fiind considerat cel mai bun spectacol dramatic al anului 2019.


 
Similare
RECOMANDĂRI