Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Pianista Catherine Caraman a primit diploma de onoare din partea Parlamentului

Pianista Catherine Caraman, numită şi micul Mozart de Moldova a primit diploma de gradul întâi din partea Parlamentului de la Chişinău. Micuţa pianistă este câştigătoarea a zeci de concursuri de muzică din ţară şi din străinătate, iar recent a câştigat Grande Prix-ul la concursul internaţional de pian, care a avut loc la Veneţia, Italia.

Micuţa pianistă, premiată astăzi de Parlament, este laureata a 15 concursuri şi Festivaluri Naţionale şi Internaţionale de Pian din Republica Moldova, România, Cipru, Rusia, Franţa şi Italia. În perioada 15-20 mai, pianista a reprezentat ţara noastră, concurând cu cei mai buni peste 200 de tineri pianişti din 27 de ţări ale lumii, la unul dintre cele mai prestigioase evenimente muzicale din Europa.

Părinţii micuţei spun că sunt mândri de copilul lor, care vorbeşte lumii despre Republica Moldova prin talentul său.

În ajunul Zilei Internaţionale a Copilului, diploma Parlamentului i-a fost acordată micii pianiste de şeful Legislativului, Andrian Candu.

Diploma Parlamentului i-a fost acordată micuţei Catherine Caraman şi pentru actele de caritate pe care le face. La revenirea din Italia, premiul bănesc pe care l-a câştigat a fost donat copiilor gravi bolnavi din Republica Moldova.
Similare