Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Opt importanţi tour-operatori italieni vor include Republica Moldova în pachetele lor turistice

Opt tur-operatori italieni vor include şi promova Republica Moldova în pachetele lor turistice. După ce au vizitat cele mai atractive zone din ţară şi s-au întâlnit cu reprezentanţii agenţiilor de profil din Chişinău, italienii spun că au fost impresionaţi de cultura şi tradiţiile basarabene.

Tour-operatorii italieni au venit în Republica Moldova pentru a se convinge dacă ţara merită să fie inclusă în pachetele lor turistice. Spun că le-a plăcut tot ce au văzut şi gustat, dar nu şi infrastructura, care lasă mult de dorit.
 
Cu aceste impresii, operatorii italieni au participat la o întâlnire de afaceri cu prestatorii de servicii din Republica Moldova, care le-au prezentat pachetele turistice disponibile.
 
În pachetele turistice sunt incluse hoteluri cu mai mult de 4 stele, mese bogate la restaurante şi excursii. Cei mai mulţi turişti italieni aleg să viziteze Republica Moldova în lunile mai şi octombrie, când este organizată Ziua Vinului. Turul de familiarizare al celor opt tour-operatori italieni a fost organizat de Asociaţia Naţională pentru Turism Receptor, cu suportul Proiectului de Competitivitate din Moldova
 
 În prima jumătate a anului 2018, Republica Moldova a găzduit peste 3.000 de turişti italieni şi 2.200 de turişti polonezi, care au cheltuit aproximativ 1.3 milioane de dolari.
Similare
RECOMANDĂRI