Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Maia Morgenstern a fost felicitată de colegii de breaslă de la Chişinău

Marea actriţă a României Maia Morgenstern va sărbători peste câteva zile o frumoasă aniversare. Şi pentru că actriţa se află la Chişinău, în cadrul proiectului „Teatru peste Prut”, colegii de breaslă din Republica Moldova s-au grăbit să o felicite. Colegii de scenă i-au transmis urările în cadrul emisiunii „Matinalii” de la TVR Moldova.

Timp de 5 zile, spectatorii din Republica Moldova au ocazia să vadă şapte spectacole cu totul deosebite, puse în scenă de actorii Teatrului Evreiesc de Stat din Bucureşti. Aseară publicul a admirat-o pe marea actriţă Maia Morgenstern, care a oferit o lecţie de bune maniere, în cadrul  spectacolului cu acelaşi nume. Iar azi dimineaţă, actriţa, împreună cu colegii săi de trupă, şi-a împărtăşit impresiile la emisiunea Matinalii de la TVR Moldova.
 
Şi pentru că săptămâna viitoare, marea actriţă îşi serbează ziua de naştere, Maia Morgenstern a primit felicitări chiar în platoul emisiunii „Matinalii.”

Felicitările au curs de la colegii de breaslă din Chişinău.
 
Maia Morgenstern s-a născut la 1 mai 1962 în Bucureşti într-o familie evreiască. Ea este cunoscută publicului român mai ales pentru rolurile din filmele Balanţa, Cel mai iubit dintre pământeni, Patimile lui Isus. Proiectul Teatru Peste Prut aflat la cea de a doua ediţie este realizat în colaborare cu Teatrul Naţional “Satiricus I.L. Caragiale” din Chişinău.
Similare