Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Liceul teoretic Bogdan Petriceicu Haşdeu din oraşul Drochia are propriul post de radio

Liceul teoretic Bogdan Petriceicu Haşdeu din oraşul Drochia are propriul post de radio. Se numeşte "Tinerii Haşdeieni" şi este o oportunitate de comunicare pentru liceeni, care se întrec în realizarea celor mai interesante şi captivante emisiuni, difuzate în pauzele dintre lecţii. Lansarea postului de radio a fost posibilă datorită suportului financiar de două mii de dolari oferit de Fundaţia Soros Moldova.

În pauzele dintre lecţii, elevii de la liceul Bogdan Petriceicu Haşdeu din Drochia ascultă ştiri, curiozităţi, muzică şi mesaje de felicitare. Au ocazia să cunoască şi deciziile luate de administraţia instituţiei de învăţământ.    

„Putem să felicităm şi să spunem anunţuri pentru elevi şi profesori. Proiectul dat ne-a unit şi mai tare”, a spus DORINA VIERU elevă, Liceul Bogdan Petriceicu Haşdeu , Drochia.

„Îmi place să lucrez cu muzica, să o pun, să o schimb şi de asta sunt pe post de DJ la radioul acesta”, a spus BOGDAN LAZARENCO elev, Liceul Bogdan Petriceicu Haşdeu , Drochia.

Grantul oferit de Fundaţia Soros Moldova a fost obţinut de elevi în cadrul proiectului "Abilitarea elevilor în vederea implicării în procesul decizional".

„Se vor folosi pentru a asigura transparenţă în ceea ce facem noi, cadrele didactice,  administraţia şcolii şi elevii. Avem posibilitate să aflăm din prima sursă despre noutăţile, evenimentele pe care le organizăm sau care vor fi organizate”, a spus IURIE MELINTE director, Liceul B. P. Haşdeu, Drochia.

 La liceul teoretic B. P. Haşdeu din Drochia învaţă aproximativ 1000 de elevi .
Similare
RECOMANDĂRI