La Filarmonica Naţională a avut loc un concert de caritate în memoria poetului Adrian Păunescu
Sursa foto:allfun.md Vizualizari:

La Filarmonica Naţională a avut loc un concert de caritate în memoria poetului Adrian Păunescu

Cea de-a V-a ediţie a concertului de caritate "Şi totuşi există iubire" în memoria poetului român Adrian Păunescu a avut loc luni seară, la Filarmonica Naţională ”Serghei Lunchevici din Chişinău.

Fotbalistul moldovean Radu Gânsari, organizatorul evenimentului, a menţionat că scopul acestuia este de a ne aminti de Adrian Păunescu şi de poezia sa, precum şi de a-i ajuta pe cei mai trişti ca noi – copii din familii social vulnerabile. ”În acest an, mijloacele financiare adunate din vânzarea biletelor şi din donaţii sunt destinate unei familii nevoiaşe. Este vorba de o mamă a trei copii, dintre care doi sunt bolnavi. Ei au nevoie de o casă”, a precizat Radu Gânsari.

La rândul său, cantautorul Viorel Burlacu a afirmat că în fiecare an fotbalistul Radu Gânsari organizează câte un concert în memoria lui Adrian Păunescu, cu genericul ”Şi totuşi există iubire...”. ”Cu toate că Radu se află peste hotare, în această zi vine acasă, adună cât poate şi face fericită o familie care chiar are nevoie de susţinere - cât de nobil! Noi venim la concert să-l ajutăm pe Radu să ajute”, a subliniat Viorel Burlacu.

Alături de Viorel Burlacu, în cadrul spectacolului s-au produs Ion Razza, Patric Hanganu, Elena Javelea, Aliona Triboi, Mircea Zgherea, Vitalina Simeretchi ş.a., iar Nicolae Jelescu a prezentat un recital cin creaţia regretatului poet, scrie moldpres.

Prima ediţie a concertului "Şi totuşi există iubire" a fost organizată în 2015.

Similare
RECOMANDĂRI