Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

La Cahul s-a desfăşurat preselecţia pentru concursul muzical „La La Play Voices”

Proiectul „La La Play Voices” a ajuns şi în acest an la Cahul. Zeci de tineri au venit să-şi încerce norocul de a deveni unul dintre cei 101 finalişti în concursul de tinere talente. LaLa Play Voices este considerat cel mai ambiţios proiect de incluziune socială prin muzică din Republica Moldova.

Gabriela a trăit aproape 10 ani în Italia, dar împreună cu familia a revenit acasă, in Cantemir. Merge la şcoala de artă din localitate şi a decis astfel să participe la preselecţiile La La Play Voices.
 
Şi ceilalţi tineri veniţi la concurs spun că este o şansă de a-şi etala talentul în faţa unor profesionişti.
 
În cadrul ediţiei din acest an „La La Play Voices”, vor fi selectaţi 101 tineri din toate localităţile Republicii Moldova.
 
Cei 101 finalişti ai proiectului „La La Play Voices” vor susţine un recital de excepţie la finalul proiectului, ce va avea loc pe 26 iulie în scuarul Catedralei din centrul Chişinăului.

Proiectul de incluziune socială „La La Play Voices” este la a doua ediţie şi scoate în evidenţă diversitatea etnică şi socială a Republicii Moldova. Proiectul este  finanţat de UNICEF Moldova, ambasada Suediei la Chişinău, Fundaţia Est-Europeană şi de ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării al Republicii Moldova.
Similare
RECOMANDĂRI