Invitaţie la teatru. Spectacolul „Maria Tănase: Aş muri, moartea nu-mi vine…” la Teatrul Naţional ”Mihai Eminescu”
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Invitaţie la teatru. Spectacolul „Maria Tănase: Aş muri, moartea nu-mi vine…” la Teatrul Naţional ”Mihai Eminescu”

Actorii Teatrului Naţional ”Mihai Eminescu” din Chişinău vor prezenta patru spectacole în perioada 10-13 aprilie. Astăzi, la ora 18.30, va avea loc spectacolul „Maria Tănase: Aş muri, moartea nu-mi vine…”, un recital despre viaţa celebrei artiste a neamului nostru.

Miercuri, la ora 19.00, va avea loc spectacolul „Panică la Grand Hotel”, după Ray Cooney, în regia lui Sandu Vasilache. Este o comedie de situaţie, cu multe încurcături, unde se încâlceşte şi se descâlceşte, în ritm alert, o sumedenie de probleme ce rezultă din aventurile amoroase ale personajelor principale. 

Joi, la ora 18.00, publicul este aşteptat la spectacolul „Cântec de leagăn” de Dumitru Matcovschi în regia lui Alexandru Cozub, o dramă a oamenilor de la sat, care îşi duc cu greu povara vieţii. 

Vineri, la ora 18.00, pe scena Teatrului Naţional ”Mihai Eminescu” va fi prezentat spectacolul „Casa Mare” de Ion Druţă, în regia lui Alexandru Cozub. Piesa tratează valori des întâlnite în creaţia lui Druţă: relaţia dintre uman şi moral, sacru şi profan, ecologia naturii şi spiritului, impactul tehnologizării. Este, în fond, şi o frumoasă poveste de dragoste.

Similare