Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

În exclusivitate, Festivalul Sanremo, din 4 februarie, în direct la TVR

Cinci seri magice la TVR 1. Asta îi aşteaptă pe iubitorii muzicii italiene. De azi seară şi până sâmbătă, Televiziunea Română transmite în direct cel mai mare eveniment muzical de televiziune din Italia, Festivalul de la Sanremo. Duelul Debutanţilor şi al Campionilor va aduce pe scenă nume consacrate ca Rita Pavone, Irene Grandi ori Marco Masini. Câştigătorul trofeului de anul acesta va fi anunţat sâmbătă, 8 februarie.

A 70-a ediţie a Festivalului de la Sanremo este una aniversară. Iar show-rile vor fi de neuitat, promit organizatorii care au gândit un spectacol strălucitor pe scena teatrului Ariston. Un omagiu adus trecutului dar proiectat spre viitor.

24 de artişti consacraţi şi 8 laureaţi ai festivalurilor de tineret de anul trecut vor concura pe 4 şi 5 februarie la secţiunile Campioni şi Debutanţi.

A treia seară a evenimentului este rezervată celor mai frumoase piese care au făcut istorie pe scena festivalului.

Artista Rita Pavone revine la Sanremo după 48 de ani de la ultima reprezentaţie în faţa publicului de acolo.

În exclusivitate pentru România, TVR 1 transmite în direct toate cele 5 seri ale ediţiei de anul acesta a Festivalului de la Sanremo.

Până pe 8 februarie, de la 21.45, evoluţia concurenţilor va fi analizată de jurnalistul Bogdan Stănescu şi invitaţii săi.

Prima ediţie a Festivalului de muzică de la Sanremo a avut loc în 1951.

De-a lungul timpului, scena concursului s-a dovedit o rampă de lansare pentru mari artişti, cum sunt Andrea Bocelli, Laura Pausini sau Eros Ramazzotti.

Similare
RECOMANDĂRI