Expoziţie de pictură cu lucrări ale artistul plastic Vladimir Palamarciuc, la Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene de la Chişinău
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Expoziţie de pictură cu lucrări ale artistul plastic Vladimir Palamarciuc, la Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene de la Chişinău

Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene găzduieşte o expoziţie temporară de pictură cu lucrări semnate de artistul plastic Vladimir Palamarciuc, membru al Uniunii Artiştilor Plastici din Republica Moldova, transmite IPN.

„Ne dorim să sporim vizibilitatea culturii naţionale şi să contribuim la afirmarea rolului culturii în procesul de construire şi consolidare a imaginii Republicii Moldova în străinătate. Astfel, ministerul de externe găzduieşte următoarele 4 luni o expoziţie de pictură a artistului plastic Vladimir Palamarciuc. Vom continua vernisarea în cadrul spaţiilor publice ale ministerului şi ambasadelor noastre în exterior şi altor pictori originari din ţara noastră şi diasporă în strânsă cooperare cu instituţiile de cultură din ţară”, a menţionat ministrul de externe, Nicu Popescu, citat într-un comunicat de presă al instituţiei.

Lucrările lui Vladimir Palamarciuc fac parte din colecţiile publice ale Muzeului Naţional de Artă al Moldovei, Centrului de Cultură George Apostu, Bacău, România, Muzeului Judeţean din Buzău, România, dar şi colecţii private din mai multe state. Artistul este distins cu multiple premii naţionale şi internaţionale.

Similare
RECOMANDĂRI