Eurovision România, pregătiri aproape de final. Mesajul lui Roxen pentru fani: Să voteze cu inima, să voteze cum simt ei, care piesă le place mai mult
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Eurovision România, pregătiri aproape de final. Mesajul lui Roxen pentru fani: Să voteze cu inima, să voteze cum simt ei, care piesă le place mai mult

A început numărătoarea inversă pentru Eurovision România. Duminică vom afla melodia pe care Roxen o va cânta pe scena din Rotterdam. Voi, cei de acasă, şi juriul de specialitate veţi alege una dintre cele 5 piese pe care artista le va cânta în spectacolul de pe 1 martie. Show-ul din Buzău va fi completat cu recitaluri Elena Gheorghe, Connect-R şi Dora Gaitanovici. Duminică, la TVR1, de la ora 21.00.

Roxen a făcut primele repetiţii pe scena Eurovision România. Pentru cele cinci piese pe care artista le va interpreta în finala de la Buzău au fost construite adevărate poveşti virtuale din proiecţii grafice cu rezoluţie 8 k.

Mesajul lui Roxen pentru fani: Să voteze cu inima, să voteze cum simt ei, care piesă le place mai mult. Sper să mă ridic la nivelul aşteptărilor.

Anul acesta, Eurovision România va arăta diferit de celelalte ediţii.

Profesioniştii din spatele evenimentului găzduit de Buzău nu mai au timp nici să respire. Măsoară, analizează, fixează. Niciun detaliu nu este trecut cu vederea. Se verifică fiecare cameră, fiecare reflector. Regizorul artistic al evenimentului aleargă dintr-un colţ în altul şi dă telefoane, atent ca totul să fie ca la carte.

Sala Sporturilor Romeo Iamandi din Buzău va primi duminică seară peste o mie de spectatori. Pentru show-ul care se anunţă fără precedent, coordonatorul de locaţie colaborează cu autorităţile locale şi este legătura dintre TVR şi primărie.

Televiziunea Română a pregătit un mărţişor special. Pe scena de la Buzău va urca una dintre cele mai îndrăgite câştigătoare ale competiţiei. Este vorba de Loreen, câştigătoarea trofeului Eurovision 2012.

În spectacolul de duminică seară, prezentat de Elena Gheorghe şi Connect-R, o vom vedea şi pe Dora Gaitanovici. Artista revine pe scena Eurovision România, după ce, în 2018, a participat la Selecţia Naţională cu o piesă compusă de ea.

 

Similare
RECOMANDĂRI