Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Dan Bălan a lansat astăzi piesa "Numa Numa 2", cu un videoclip filmat în Africa

Dragostea din tei revine, doar că în Uganda. Dan Bălan a lansat astăzi piesa "Numa Numa 2", o continuare a hitului "Dragostea din tei" care acum 15 ani a cucerit o lume întreagă. Vidioclipul s-a filmat în Uganda, Africa, iar  Dan Bălan cântă şi dansează alături de o sută de copii.

Celebrul refren "Numa numa ei", cântat la începutul anilor 2000 pe toate continentele, a ajuns în Africa, dar într-o nouă formulă.

Dan Bălan susţine că ideea acestui proiect i-a venit după ce a vizionat mai multe filmuleţe cu dansurile unor copii din Uganda. Impresionat de energia acestor micuţi, şi-a propus să meargă acolo să filmeze ceva împreună cu ei. Astfel, dintr-o idee în alta, s-a ajuns la o nouă piesă, interpretată împreună cu Marley Waters şi peste o sută de copii din Africa.

Deşi remixul este în limba engleză, refrenul a rămas în limba română, iar piesa a acumulat peste 450 de mii de vizualizări pe Youtube. În primăvara acestui an, Dan Bălan a lansat piesa "Allegro Ventigo", care în doar cinci luni a adunat peste 38 de milioane de vizualizări pe YouTube.
Similare
RECOMANDĂRI