Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Caravana filmelor documentare Cronograf Tur a ajuns în nordul ţării

Caravana filmelor documentare Cronograf Tur îşi continuă drumul prin Republica Moldova. Până la sfârşitul lunii, cele mai bune pelicule documentare vor fi proiectate în cel puţin cinci localităţi. Recent, Caravana a fost în nordul ţării.

Zeci de curioşi au venit la Casa de Cultură din Donduşeni, unde Caravana Cronograf Tur a făcut un popas. Pentru ei, a fost proiectat filmul „Siberia din Oase”, documentar care a avut premiera la sfârşitul lunii iunie, la Chişinău. Pelicula, semnată de Leontina Vatamanu, a emoţionat publicul până la lacrimi.

Caravana Cronograf Tur a demarat în luna iulie şi se va încheia pe 31 august. Cele mai bune documentare din cadrul festivalului Cronograf urmează să fie proiectate în cele 24 de localităţi selectate în acest an.

Intrarea la proiecţii este liberă. Caravana Cronograf Tur este la cea de-a şasea ediţie. Este un proiect organizat de OWH Studio, cu sprijinul Ministerului Educaţiei, Centrului Naţional al Cinematografiei din Moldova, Agenţiei Elveţiene pentru Dezvoltare şi Cooperare şi a Alianţei Franceze.
 
Similare
RECOMANDĂRI