Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Lanţul de librării Cărtureşti a trecut Prutul: Peste 10.000 de titluri de carte sunt găzduite pe raft

O noutate a târgului de carte ,,Bookfest Chişinău 2019 este venirea pe piaţa din Republica Moldova a uneia dintre cele mai mari reţele de librării din România - "Cărtureşti". Peste 10.000 de titluri de carte în limbile română şi engleză sunt găzduite la raft alături de albume de muzică, filme, obiecte de decor, accesorii de papetărie, jocuri şi jucării, ceaiuri şi gadgeturi pentru cititori.

Într-un spaţiu de 400 de metri pătraţi dedicat lecturii, întâlnirilor şi explorării culturale, una dintre cele mai mari librării din România şi-a deschis un magazin şi la Chişinău. Fondatorii îşi propun să construiască o librărie vie, mereu aproape de comunitate, o oază de inspiraţie în mijlocul oraşului.
 
 Apariţia Librăriei „Cărtureşti" Chişinău, în parteneriat cu un investitor local, este dovada faptului că publicul basarabean consumă carte românească, lucru confirmat în trei ediţii anterioare ale târgului Bookfest.

Lanţul „Cartureşti" are, în prezent, 30 de spaţii care redefinesc ideea de librărie. Este vorba despre Cărtureşti Carusel, inclusă în topul The Telegraph al celor mai frumoase librării din lume, Cărtureşti Verona, cel mai mare spaţiu dedicat lecturii şi ofertei de carte din Bucureşti, sau Cărtureşti Modul, o librărie de cultură vizuală care aduce în plus o grădină interioară, o galerie de artă contemporană şi o cafenea.
Similare
RECOMANDĂRI