Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Biblioteca Naţională a Republicii Moldova pune la dispoziţie peste zece mii de cărţi electronice

Izolarea la domiciliu nu presupune şi izolarea de cultură. Biblioteca Naţională a Republicii Moldova pune la dispoziţie peste zece mii de cărţi electronice şi oferă cititorilor asistenţă online. Şi magazinele specializate oferă o mulţime de cărţi cu livrare la domiciliu.

Biblioteca Naţională a Republicii Moldova oferă acces la mii de cărţi online, articole din diverse domenii şi peste 16 mii de ilustraţii. Totodată, pune la dispoziţia utilizatorilor cel mai amplu dicţionar de limbă engleză din lume, care conţine peste 625 de mii de definiţii de cuvinte din ultimii 1500 de ani. Instituţia mai oferă acces la baza de date cu publicaţii oficiale începând cu anul 1989.

„Biblioteca Naţională, de rând cu celelalte biblioteci, s-a reformat, şi-a reamplasat serviciile în spaţiul online şi propune utilizatorilor să folosească atât biblioteca noastră patrimonială, cu cărţi vechi, cu full-texte ale realităţilor istorice, care trezesc curiozitatea nu numai istoricilor, dar poate şi publicului larg”, a spus ALIONA MUNTEAN director-adjunct BNRM.

Şi librăriile online vin în întâmpinarea clienţilor şi oferă reduceri atât la produse, cât şi la livrare, promovând astfel campania "Stai Acasă".

„Oferă clienţilor săi posibilitatea să petreacă timpul eficient acasă, astfel livrăm cărţi, jocuri de societate, jocuri pentru copii şi multe altele. Totodată, am micşorat preţul minim de comandă pentru livrare de 300 de lei sunt livrate gratuit pe tot teritoriul Republicii Moldova. Comenzile care deja aşteptau clienţii, la fel au fost şi sunt livrate la domiciliu. Avem un feedback foarte pozitiv din partea clienţilor noştri pentru faptul că nu am stopat oarecum activitatea şi în continuare susţinem campania #StămAcasă prin livrarea comenzilor la domiciliu”, a spus VLADLENA SEREBRIAN manager, relaţii clienţi.

Bibliotecile şi librăriile rămân închise pe toată perioada Stării de Urgenţă pentru a evita răspândirea Coronavirusului pe teritoriul Republicii Moldova.

 
Similare
RECOMANDĂRI