Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

"Balena Albastră" este un roman psihologic, scris de Sebastian Lăzăroiu

Coordonatorul jocului Balena Albastră s-a refugiat în ţinuturile îngheţate din Siberia, iar serviciile secrete din Rusia au iniţiat o operaţiune pentru a-i da de urmă. Este subiectul unui roman psihologic, lansat la Chişinău de fostul ministru român Sebastian Lăzăroiu. Volumul este inspirat din jocul periculos Balena Albastră, care a făcut sute de victime în rândul adolescenţilor, inclusiv în Republica Moldova.

Eroul principal al romanului este un agent al serviciilor secrete ruseşti care îl caută pe cel care stă în spatele jocului Balena Albastră.

Deşi nu a fost niciodată în Rusia, autorul spune că mereu a fost fascinat de ţinuturile Siberiei.

Prezentarea romanului a avut loc la Biblioteca municipală Bogdan Petriceicu Haşdeu din Chişinău. Criticii literari, scriitorii, dar şi tinerii prezenţi la lansarea cărţii au fost impresionaţi.

Romanul "Balena Albastră" a fost tipărit de editura "Polirom" în 1500 de exemplare. În Republica Moldova, volumul poate fi cumpărat din librării, dar şi din magazinele online. Sebastian Lăzăroiu este sociolog şi analist politic din România, fost ministru al muncii şi consilier al fostului preşedinte de la Cotroceni, Traian Băsescu.
Similare
RECOMANDĂRI