Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Arena mare a Circului din Chişinău va deveni scenă de teatru pentru copii

Arena mare a Circului din Chişinău va găzdui în data de 10 septembrie, începând cu ora 14.00, un spectacol muzical inspirat din comedia lui William Shakespeare "Visul unei nopţi de vară", prezentat de Teatrul Copiilor. O parte din suma colectată din vânzarea biletelor va fi alocată pentru reparaţia edificiului.

Potrivit IPN, 40 de actori copii, cu vârste cuprinse între 5 şi 16 ani, vor cânta, dansa şi vor face acrobaţii. Coloana sonoră va fi interpretată live de personajele din piesă, acompaniate de o orchestră a copiilor. În timpul spectacolului Arena mare a Circului va fi scăldată într-un show de lumini.

„Copiii vor fi cei care vor crea atmosfera unui spectacol dramatic. Este visul unei nopţi de vară, este visul unui copil care îşi doreşte să vină într-un loc unde se întâmplă minuni”, a remarcat unul dintre fondatorii Teatrului Copiilor, Alexandru Dicusar.

Într-o conferinţă de presă, solistul trupei „Gândul Mâţei”, Nicu Ţărnă, a menţionat că acţiunea va avea loc în cadrul iniţiativei sociale #LumineazăCircul, lansată în primăvară. 

Biletele costă 50 de lei şi pot fi cumpărate inclusiv online.
Similare