Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Actorul Florin Piersic a susţinut recitalul "Pur şi simplu" la Chişinău

Au plâns şi au râs, împreună cu Florin Piersic. Publicul aflat aseară în sala de spectacole a teatrului Eugen Ionescu s-a bucurat de un amaglam de emoţii şi trăiri cum numai îndrăgitul actor român poate să provoace. Recitalul "Pur şi simplu" a ţinut mai bine de două ore, în stilul caracteristic lui Piersic. Artistul se declară îndrăgostit de publicul basarabean şi spune că va veni cu drag aici, de câte ori va avea ocazia.

Actorul Florin Piersic a fost întâmpinat cu ropote de aplauze de spectactorii gata să-i soarbă fiecare cuvânt. Pentru început, artistul român i-a încântat cu câteva melodii.
 
Şi, pentru a fi mai aproape de cei care îl iubesc, Florin Piersic a coborât de pe scena şi şi-a ţinut recitalul în sală. A povestit despre primii săi paşi în actorie, despre familie şi despre cei care i-au marcat cei 83 de ani de existenţă.
 
În cele aproape două ore şi jumatate, cât a ţinut recitalul, a făcut spectatorii să râdă şi să plângă. 
 
După spectacol, artistul nu a fost lăsat să plece aşa repede. Zeci de spectatori au stat la rând pentru a obţine un autograf său a-şi face fotografii cu el.
 
Lucru ce pare nu l-a obosit deloc pe actor, care e plin de vitalitate.
 
În zilele următoare, Florin Piersic va apărea în spectacolul "Străini în noapte", alături de Medeea Marinescu, piesă care se joacă pentru a şaptea oară la Chişinău.
 
Florin Piersic este unul dintre cei mai apreciaţi şi iubiţi actori români. A jucat în peste 60 de filme şi interpretat mii de roluri în teatru.
Similare
RECOMANDĂRI