VIDEO. Un nou bilanţ record în Rusia: peste 15 mii de infectări cu coronavirus în 24 de ore, din care o treime la Moscova
Sursa foto:imagine simbol Vizualizari:

VIDEO. Un nou bilanţ record în Rusia: peste 15 mii de infectări cu coronavirus în 24 de ore, din care o treime la Moscova

Rusia raportează din nou un bilanţ record al infectărilor: peste 15 mii. Cele mai multe sunt însă la Moscova - aproape 5 mii. Cu toate acestea, în capitala Rusiei viaţa de noapte este la fel ca în vremurile normale, potrivit stiriletvr.ro.
La Moscova cluburile de noapte sunt pline, chiar dacă în ultimele zile au fost raportate foarte multe infectări. Ruşii par să fi trecut peste frica de la începutul pandemiei şi asta se vede în viaţa de noapte din capitală.

Deşi obligatorie în spaţiile închise, masca pare să fie un accesoriu opţional în cluburi.

Cafenelele, restaurantele, chiar şi terasele, atunci când timpul permite, sunt pline.

Pentru a evita aglomeraţia în mijloacele de transport în comun, primăria a cerut ca 30% din salariaţi să lucreze de acasă.

Elevii din ciclul gimnazial învaţă în regim online.

Medicii spun că numărul mare de îmbolnăviri este cauzat şi de gripa sezonieră, care s-a suprapus peste cazurile generate de noul coronavirus.

Rusia a înregistrat oficial deja două vaccinuri, însă până când populaţia va avea acces la preparat mai este drum lung. Deocamdată, se află în plină desfăşurare etapa a treia, post-omologare, când vaccinul este testat pe voluntari.

Similare
RECOMANDĂRI