Sursa foto:imagine simbol Vizualizari:

Un spirit tânăr şi optimismul incurabil pot face minuni în lupta cu temutul SarsCov2. A demonstrat-o din plin o femeie de 96 de ani

Un spirit tânăr şi optimismul incurabil pot face minuni în lupta cu temutul SarsCov2. A demonstrat-o din plin o femeie din Prahova, de 96 de ani! Bunica a ajuns la spital cu noul coronavirus şi a reuşit să-i impresioneze şi pe medici. A luptat şi a reuşit să câştige. S-a întors acasă sănătoasă, cu încă o poveste de viaţă extraordinară. Doctorii spun că astfel de cazuri sunt rare în întreaga lume, însă demonstrează încă o dată ce poate face un psihic puternic.

"A venit din senin aşa pe capul meu, dar Dumnezeu m-a ajutat!"

Credinta, rugaciune si mult optimism. Aceasta este reteta pe care strabunica Oiţa a aplicat o in lupta cu virusul, iar formula a dat roade. Totul a inceput dupa ce fiica ei a contractat virusul de la un zugrav care a fost in casa pentru o lucrare.

CONSTAN"A DRAGNEA, fiica Ionei Pluteanu: "La doua zile dupa plecarea zugravului au inceput simptomele. Am facut eu mai intai, febra, nu pofta de mancare, am luat paracetamol, dupa care a inceput mama".

La inceput bunicuta nu a avut simptome serioase, dar ulterior lucrurile s-au agravat. La scurta vreme batrana a fost internata la Spitalul Municipal Campina.

IOANA PLUTEANU, pensionară: "Mi-a venit rau de nu mai stiam de mine, era foarte greu ca nu puteam sa ma misc stateam doar pe pat"

Dr. Călin Tiu, manager Spitalul Municipal Câmpina: "Întradevăr 96 de ani înseamnă deja un record de longevitate, iar un pacient COVID care se vindecă, probabil că este considerat, pe bună dreptate, un caz mai rar. Au intervenit doi factori, în primul rând biologia dânsei, o persoană foarte tonică pentru 96 de ani, cu puţine comorbidităţi".

Nici revenirea acasa dupa tratament nu a fost usoara. Insa vesela, cum a fost toata viata, femeia a reusit sa treaca si peste aceasta cumpana.

IOANA PLUTEANU, pensionară: "Trei zile cand am venit acasa ma simteam straina".

Acum, dupa ce a invins boala, strabunica Oiţa, cum o alinta cei dragi, se bucura din nou de viata si merge in continare pe acelasi drum al credintei, cu convingerea ca s-a nascut a doua oara.

 "Dumnezueu mi-a dat ptere si limpezeala si acum tremur, dar imi revin".
Similare
RECOMANDĂRI